Werken bij AutoMobiel

AutoMobiel kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken. Wij zoeken chauffeurs en belteammedewerkers.

picto-chauffeur

CHAUFFEURS GEZOCHT

Om zoveel mogelijk mensen gebruik te kunnen laten maken van AutoMobiel, zijn wij altijd op zoek naar mensen die bereid zijn om te rijden. Rijdt u graag en goed auto en vindt u het leuk om mensen mobiel te houden, iets te betekenen voor uw medemens, dan gaan wij graag een gesprek met u aan. Wij zoeken vrijwilligers die met hun eigen auto ritten verzorgen tegen een vergoeding van 30 cent per kilometer. De cliënt rekent het bedrag van de rit na afloop direct af met de chauffeur. Wilt u ook chauffeur worden voor AutoMobiel? Neem dan contact met ons op via: info@servicepunt-thuiswonen.nl of telefoon 088-7004100.

picto-vraag_antwoord
MEDEWERKERS BELTEAM GEZOCHT

De vervoerservice van AutoMobiel draait op vrijwilligers. Niet alleen chauffeurs die mensen van A naar B brengen, maar ook zijn er mensen nodig voor het belteam. Waar iedere vervoersaanvraag terecht komt, afspraken gemaakt worden, maar vaak ook een luisterend oor nodig is en meegedacht kan worden in het zoeken naar oplossingen. Dit gebeurt telefonisch vanuit huis met een telefoon die bij u geplaatst wordt door het Servicepunt Thuiswonen of aan de balie van het ECT in Tiel. Veel vragen kunnen beantwoord worden met behulp van een database.

De balie is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
De telefonische bereikbaarheid is op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur.

Wij zoeken voor deze functie vrijwilligers die beschikken over sociale vaardigheden en enige computervaardigheden. Komt u ons belteam versterken? Neem dan contact met ons op via: info@servicepunt-thuiswonen.nl of telefoon 088-7004100.