Chauffeur worden

AutoMobiel kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste, maatschappelijk betrokken mensen die ons team willen komen versterken. Wij zoeken chauffeurs en belteammedewerkers.

picto-chauffeur

CHAUFFEURS GEZOCHT

Om zoveel mogelijk mensen gebruik te kunnen laten maken van AutoMobiel, zijn wij altijd op zoek naar mensen die bereid zijn om te rijden. Rijdt u graag en goed auto en vindt u het leuk om mensen mobiel te houden, iets te betekenen voor uw medemens, dan gaan wij graag een gesprek met u aan. Wij zoeken vrijwilligers die met hun eigen auto ritten verzorgen tegen een vergoeding van 35 cent per door u gereden kilometer. De passagier rekent het bedrag van de rit na afloop direct met u af. Wilt u ook chauffeur worden voor AutoMobiel? Kijk dan op deelnemende regio’s en klik op ‘chauffeur worden’. Bekijk ook de algemene voorwaarden.

BELTEAMMEDEWERKERS GEZOCHT

Bent u vaardig op de computer en staat u graag en vriendelijk mensen telefonisch te woord, dan bent u wellicht de juiste persoon om als vrijwilliger ons belteam te komen versterken. U doet dit werk vanuit huis. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0800 – 700 4100 of stuurt een e-mail.